13.12.2017 09:11
“2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Yarışma Sonuçları

Rize Belediye Başkanlığımızca, Rize 2053 projesi kapsamında, Rize Valiliği, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü sponsorluğunda çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamak istedikleri yer ile ilgili hayal kurmalarını ve bu konuda görüşlerini yansıtmalarını sağlama, çevre ile ilgili duyarlılıklarını artırma ve hayallerini tüm paydaş ve karar vericiler ile paylaşarak dikkate alınmasının sağlanması amacıyla düzenlenen “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” konulu resim ve kompozisyon yarışmasına resimde 102 eser, kompozisyonda 23 eser değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda ilk beş eser belirlenmiştir. Jüri üyelerinin beğenisini kazanan eserler ikinci kez değerlendirilerek puanlama sistemine alınmıştır.


Yapılan puanlama neticesinde sırayla en yüksek puanları alan eserlerin sahipleri tespit edilmiş ve sonuçta; ilk beşe giren öğrencilerimiz ödüle layık görülmüştür.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.

 “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması Sonuçlarına Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...

Soru ve Görüşleriniz