12.04.2021 14:08
Fener Mahallesi Fuar Alanı ve Çekek Yeri Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir Kararı

İlimiz, , Merkez İlçesi, Fener Mahallesi sınırları içerisinde Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yapılması planlanan “Fuar Alanı ve Çekek Yeri” ile ilgili olarak Çevrimiçi ÇED Sistemi (e-ÇED) üzerinden Valiliğimize (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) sunulan Proje Tanıtım Dosyasının; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce inceleme ve değerlendirmesi tamamlanmış olup, 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği 17. Maddesi gereğince “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı” verilmiştir.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

Rize Valiliği Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün "ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRME BELGESİ" ek dosyada yer almaktadır.

İlgili Dosyalar

Ek Dosya