24.04.2018 15:17
RİZE BELEDİYESİ İŞKUR (TYP) KAPSAMINDA PERSONEL ALIMI DUYURUSU

Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında ortaklaşa yürütülecek olan Toplum Yararına Program(TYP) kapsamında 110 kişi Belediyemiz dış birimlerinde; çevre düzenlemesi ve temizlik işlerinin yapılması amacıyla görevlendirilecektir. Düzenlenecek olan 6 ay süreli programa başvurular 26 Nisan Salı günü başlayıp, 28 Nisan 2018 Nisan Cumartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

Başvurular İşkur Rize İl Müdürlüğü ve kurumun internet sayfası www.iskur.gov.tr sayfasından yapılabilecektir.

Bir kişi tek bir yere başvuruda bulunabilecek olup, iş başvurularında Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste oturan kişilerden birden fazla kişinin başvuruda bulunması halinde başvuranlardan kuruma kayıt tarihi daha eski olana öncelik tanınacak ve tüm alımlar noter kurası ile yapılacaktır.

Rize Belediyesi’nde çalışmaya hak kazanacak olan 110 kişinin belirleneceği Noter kurası,      08 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir.

Başvuracakların İşkur’a kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli ve malul aylığı almamaları ve açık lise ile açık öğretim öğrencileri haricinde öğrenci olmaması gerekmektedir.