• 11 NİSAN
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Boğaz Mahallemize Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize 11/04/2019
  • 10 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Çarşı Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize.
  • 09 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Dağsu, Balsu, Çamlıbel, Paşakuyu, Müftü, Dereüstü, Fatih, Kaplıca, Pehlivan ve Yolveren Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize.
  • 08 NİSAN
    Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maçına Davet
    Bu Akşam Saat 20:00'da Caykur Rizespor'umuzun Beşiktaş'ı Agirlayacagi Macta Hep Birlikte Takimimıza Destek Vermek Icin Yaninda Olalim. Rahmi METİN - Rize Belediye Baskani (Not: Saat 18:30'dan Itibaren Belediyemiz Onunden Ucretsiz Servislerimiz Kalkacaktir.)
  • 08 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere ve İslampaşa Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize.
  • 05 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere Mahallemizin Bazı Bölgelerinde Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize.
  • 04 NİSAN
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Kale, Halatçılar, Piriçelebi, Değirmendere, Kanbursırt, Pilavdağı, Hayrat, Reşadiye, Mermerdelen, Camiönü, Fener ve Boğaz Mahallelerimizin Bazı Bölgelerinde Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. 04/04/2019
  • 29 MART
    Rize Merkez Orta Camii İbadete Açılıyor
    Bugün Saat 11:30'da Tüm Şehitlerimiz İçin Okunacak Mevlid-i Şerif ve Ardından Kılınacak İlk Cuma Namazı İle Yeni Yerinde Kapılarını İbadete Açacak Olan Rize Merkez Orta Cami'ye Bütün Hemşehrilerimizi Bekliyoruz. Prof. Dr. Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı 29.03.2019
  • 27 MART
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Tophane, Yeniköy, Ekrem Orhon ve Çamlıbel Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 26 MART
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Tophane, Yeniköy, Paşakuyu ve Çamlıbel Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize.