• 16 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Gülbahar,Müftü ve Ekremorhon Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 15:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 14 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Yeniköy Mahallemizin Bazı Bölgelerine Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 13 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Yeniköy Mahallemizin Bazı bölgelerine Saat: 23:00'a Kadar Su Verilemeyecektir
  • 12 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Ekmekçiler, Kale, Kavaklı, Halatçılar, Yağlıtaş ve Kaplıca Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 15:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize.
  • 11 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Reşadiye, Mermerdelen, Camiönü, Fener ve Boğaz Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 08 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Bağdatlı,Gülbahar ve Hamzabey Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 04 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışmaları Sebebiyle Atmeydanı,Yeniköy,Tophane,Çamlibel,Paşakuyu,Ekremorhon,Çarşı,Piçelebi,Kale,Halatçılar,Değirmendere,Hayrat,Kanbursirt,Pilavdaği,Reşadiye,Mermerdelen,Camiönü,Fener ve Boğaz Mahallelerimizde Bugün 09:00 İle 21:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 04 EYLÜL
    Rize'nin Fethinin 557. Yıldönümü Etkinliği
    Değerli Hemşerilerim; Rize'nin Fethinin 557. Yıldönümü Dolayısıyla Bugün Saat 16:00'da Belediyemiz Tarafından Kültür Merkezinde Düzenlenecek Olan Etkinliğe Tüm Halkımız Davetlidir. Prof.Dr. Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı
  • 03 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışmaları Sebebiyle Atmeydanı,Yeniköy,Tophane,Çamlibel,Paşakuyu,Ekremorhon,Çarşı,Piçelebi,Kale,Halatçılar,Değirmendere,Hayrat,Kanbursirt,Pilavdaği,Reşadiye,Mermerdelen,Camiönü,Fener ve Boğaz Mahallelerimizde Yarın(04.09.2018-Salı)09:00 İle 21:00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 03 EYLÜL
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekremorhon, Tophane ve Yeniköy Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 20:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.