• 07 MAYIS
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Pehlivan Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 14:00'a Kadar Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Reşadiye Mahallemize (Kader Sokak) Bugün Saat 21:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Ekremorhon Mahallemize  Bugün Saat 13:00’a Kadar  Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle İslampaşa Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:00’a Kadar  Su Verilemeyecektir.
  • 24 NİSAN
    57. Alay Vefa Yürüyüşü - 25.04.2018 Çarşamba Saat 10:00
    25.04.2018 Çarşamba  (Yarın) Saat 09:30'da Çanakkale Savaşlarında Kahramanlıklarıyla Destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri Başta Olmak Üzere Tüm Şehitlerimizi Yad Etmek İçin Sahil Caminden Tuzcuoğlu Memişağa Parkına Kadar Düzenlenecek Olan '' 57. Alay Vefa Yürüyüşü''ne Tüm Halkımız Davetlidir.
  • 24 NİSAN
    RİZE BELEDİYESİ İŞKUR (TYP) KAPSAMINDA PERSONEL ALIMI DUYURUSU
     Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında ortaklaşa yürütülecek olan Toplum Yararına Program(TYP) kapsamında 110 kişi Belediyemiz dış birimlerinde; çevre düzenlemesi ve temizlik işlerinin yapılması amacıyla görevlendirilecektir. Düzenlenecek olan 6 ay süreli programa başvurular 26 Nisan Salı günü başlayıp, 28 Nisan 2018 Nisan Cumartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvurular İşkur Rize İl Müdürlüğü ve kurumun internet sayfası www.iskur.gov.tr sayfasından yapılabilecektir. Bir kişi tek bir yere başvuruda bulunabilecek olup, iş başvurularında Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste oturan kişilerden birden fazla kişinin başvuruda bulunması halinde başvuranlardan kuruma kayıt tarihi daha eski olana öncelik tanınacak ve tüm alımlar noter kurası ile yapılacaktır. Rize Belediyesi’nde çalışmaya hak kazanacak olan 110 kişinin belirleneceği Noter kurası,      08 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir. Başvuracakların İşkur’a kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış olmaları, emekli ve malul aylığı almamaları ve açık lise ile açık öğretim öğrencileri haricinde öğrenci olmaması gerekmektedir.
  • 23 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Ekmekçiler,Yağlıtaş,Halatçılar,Kale ve Kavaklı Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 22:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 23 NİSAN
    Su Kesintisi
    Oluşan Heyelan Nedeniyle Ekmekçiler,Yağlıtaş,Halatçılar,Kale ve Kavaklı Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün  17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 22 NİSAN
    Çaykur Rizespor - Giresunspor Maçına Davet
    Bugün Saat 18:00'da Şampiyonluk Mücadelesi Veren Çaykur Rizespor'umuzun Giresunspor'u Ağırlayacağı Maçta Hep Birlikte Takımımıza Destek Vermek İçin Yanında Olalım. Prof. Dr. Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı (Not: Saat 16:00'dan İtibaren Belediyemiz Önünden Ücretsiz Servislerimiz Kalkacaktır.)
  • 20 NİSAN
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekmekçiler, Yağlıtaş, Kaplıca, Kale, Kavaklı ve Halatçılar Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Akşam Saat 18:00'a Kadar Su Verilemeyecektir