• 13 ARALIK
    “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Yarışma Sonuçları
    Rize Belediye Başkanlığımızca, Rize 2053 projesi kapsamında, Rize Valiliği, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü sponsorluğunda çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamak istedikleri yer ile ilgili hayal kurmalarını ve bu konuda görüşlerini yansıtmalarını sağlama, çevre ile ilgili duyarlılıklarını artırma ve hayallerini tüm paydaş ve karar vericiler ile paylaşarak dikkate alınmasının sağlanması amacıyla düzenlenen “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” konulu resim ve kompozisyon yarışmasına resimde 102 eser, kompozisyonda 23 eser değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda ilk beş eser belirlenmiştir. Jüri üyelerinin beğenisini kazanan eserler ikinci kez değerlendirilerek puanlama sistemine alınmıştır. Yapılan puanlama neticesinde sırayla en yüksek puanları alan eserlerin sahipleri tespit edilmiş ve sonuçta; ilk beşe giren öğrencilerimiz ödüle layık görülmüştür.Kamuoyunun bilgisine sunulur. “2053 ‘ te Böyle Bir Rize ‘de Yaşamak İstiyorum” Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışması Sonuçlarına Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere  ve İslampaşa Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 19:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Hamzabey, İslampaşa, Portakallık,Bağdatlı ve Gülbahar Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00' a Kadar Su Verilemeyecektir.
    Su Kesintisi
    Ani Oluşan Arıza Nedeniyle Gülbahar Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 16:00' a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 10 ARALIK
    Rize Kanal 7 Avrupa Kanalında
    Bugün Saat:12:40'da Belediye Başkanımız Sn. Prof.Dr Reşat KASAP'ın Projeler ve Çalışmalarımız Hakkında Açıklamalarda Bulunduğu Kanal 7 Avrupa Ekranlarında Yayınlanacak Olan ' Meltem'le Zirvedekiler RİZE' Programını İzleyebilirsiniz.
  • 09 ARALIK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 08 ARALIK
    Su Kesintisi
    Karayolları Calışmaları Sırasında Olusan Arıza Nedeniyle Taslıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize
  • 07 ARALIK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Taşlıdere Mahallemizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 15.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 04 ARALIK
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Ekmekçiler, Yağlıtaş, Kaplıca, Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerimize Bugün Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 04 ARALIK
    1. Kur Gürcü Dili Eğitim Programı Başvuru
    Rize Belediyesi tarafından "1. Kur Gürcü Dili Eğitimi" programı düzenlenecektir.Online başvuru için TIKLAYINIZKontenjan Sınırlı Olup Başvuru Sırasına Göre İlk 40 (kırk) Kişi Asıl ve 10 (on) Kişi Yedek Olarak Belirlenecektir.Başvuru sayısı 10 kişiden az olursa kurs iptal edilecektir. Kursumuz Hafta İçi İki Gün Saat 17.00'dan Sonra Olmak Üzere;* (Kurs Saatleri Değişkenlik Gösterebilir)Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Zihni Derin Yerleşkesinde Uygun Dersliklerde Verilecektir. Başvuru tarihleri 04/12/2017-15/12/2017 arası olup bu tarihten sonra yapılan başvururlar geçersiz sayılacaktır.İletişim İçin: 444 50 53 (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)NOT: Kursa Katılmaya Hak Kazanan Adaylardan Daha Sonra Kayıt İçin Evrak İstenecektir.