• 20 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Çayeli Ana İshale Hattında Oluşan Arıza Sebebiyle Yapılacak Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Taşlıdere, Hamidiye, Bozkale, Mezra ve Dağınıksu Mahallelerimize Bu Gece Saat 24:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın Gereken Önlemleri Alması Rica Olunur.
  • 19 AĞUSTOS
    Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir Kararı
    İlimiz, Merkez İlçesi Bozkale (Bozukkale) Mah. Ve Yenikale Köyü mevkiinde Rize Belediye Başkalığı tarafından yapılması planlanan “Dolgu Alanı Projesi” ile ilgili olarak Çevrimiçi ÇED        Sistemi (e-ÇED) üzerinden Valiliğimize (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) sunulan Proje Tanıtım Dosyasının; Müdürlüğümüzce inceleme ve değerlendirmesi tamamlanmış olup, 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği 17. Maddesi gereğince “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir Kararı” verilmiştir.Halkımıza saygı ile duyurulur.Rize Valiliği Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün "ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRME BELGESİ" ek dosyada yer almaktadır.
  • 19 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Gülbahar, Müftü, Paşakuyu ve Çamlıbel Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 15:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.19/08/2020
  • 18 AĞUSTOS
    ilaçlama
    Bu Aksam 20:00 – 24:00 Saatleri Arasında Çarşı, Yeniköy, Tophane, Paşakuyu, Gülbahar, Müftü, Ekremorhon, Çamlıbel, Ekmekçiler, Pehlivan, Kaplıca, Değirmendere ve Dağsu Mahallelerimizin Genelinde 'Yağmur ve Rüzgar Olmaması Durumunda' Sivrisinek Mücadelesi Kapsamında İlaçlama Yapılması Planlanmaktadır, Hassasiyetiniz ve Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
  • 18 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Kale, Piriçelebi ve Eminettin Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.18/08/2020
  • 13 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Heyelan Sonucu Çayeli Ana İshale Hattında Oluşan Arıza Sebebiyle Yapılacak Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Hamidiye, Taşlıdere, Bozkale, Mezra ve Dağınıksu Mahallelerimize Bu Gece Saat 24:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın Gereken Önlemleri Alması Rica Olunur.13/08/2020
  • 11 AĞUSTOS
    İlaçlama Programı
    Bu Aksam 20:00 – 24:00 Saatleri Arasında Dereüstü, Balsu, Fatih, Çorapçılar, Hamzabey,  Hamidiye, Taşlıdere, Dağınıksu, Mezra, Bozkale,  Yeniköy, Tophane, Çarşı  ve Paşakuyu Mahallelerimizin Genelinde 'Yağmur ve Rüzgar Olmaması Durumunda' Sivrisinek Mücadelesi Kapsamında İlaçlama Yapılması Planlanmaktadır, Hassasiyetiniz ve Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
  • 11 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Heyelan Nedeniyle Yapılacak Bakım Onarım Çalışması Sebebiyle Tophane, Çamlıbel, Mezra, Çorapçılar, Hamzabey, İslampaşa, Portakallık, Gülbahar ve Bağdatlı Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 12:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. 11/08/2020
  • 09 AĞUSTOS
    İlaçlama Programı
    Bu Aksam 20:00 – 24:00 Saatleri Arasında Reşadiye,  Eminettin,  Camiönü,  Mermerdelen,  Gülbahar,  Müftü,  Ekrem orhon,   Çamlibel,  Ekmekçiler,  Kaplıca,  Dağsu  ve  Dereüstü   Mahallelerimizin Genelinde 'Yağmur ve Rüzgar Olmaması Durumunda' Sivrisinek Mücadelesi Kapsamında İlaçlama Yapılması Planlanmaktadır, Hassasiyetiniz ve Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
  • 09 AĞUSTOS
    Su Kesintisi
    Bakım Onarım Çalışması Nedeniyle Gülbahar,Bağdatlı,Portakallık ve Müftü Mahallelerimize Bugün Saat 15:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.Bilgilerinize.