14.07.2020 12:48
AFETTEN ETKİLENEN BÖLGELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR…

Yoğun yağış alan ilimizde yaşanan su taşkınlarından etkilenen Çayeli ilçemiz ile Madenli Beldemizde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önceki gün gündüz saatlerinde başlayan, Çayeli ve İkizdere ilçelerimiz ile Madenli Beldemizde etkili olan yoğun yağışın ardından yaşanan su taşkınlarının ilk saatlerinden itibaren Rize Belediyesi olarak tüm araç gereç ve ekipmanlarımızla sahada aktif çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Belediyemiz bünyesindeki Lastikli ve paletli iş makineleri, kamyonlar, temizlik araçları,  Vidanjör, İtfaiye kurtarma araçları, biriken suyu tahliye edecek pompalarımız ve görevli personellerimizle birlikte balçık temizleme, yıkama ve tahliye çalışmalarımızı titizlikle sürdürerek halkımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz.