22.03.2018 21:17
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET…

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık  ve İl Başkanı Muhammed Avcı’ya Akıllı Kent Servisi hakkında bilgi verdikten sonra makamında ağırlayan Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap,  Genel başkan yardımcısı Çalık’a Belediyenin yapmış olduğu Sosyal çalışmalardan söz etti.

Başkan Kasap, sözlerine; ” Sizleri Rizemizde ve Belediyemizde görmekten mutluluk duyuyoruz. Özellikle sosyal belediyecilik anlayışında sizlerin ortaya koymuş olduğu referanslar bizlere ışık tutuyor. Bunu biz de belediye olarak, özellikle bu dönemdeki AK Parti Belediyeciliği içerisinde Rize’de de uygulamak gayreti içerisindeyiz. Sizin bize vereceğiniz referanslar her zaman ve bundan sonraki süreçte de, tabi ki başta Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde olan ülkemizin, özelde de Rizemizin belediye hizmetlerimize yansıyacaktır”dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Çalık;  “Güzel temennileri için teşekkürlerimi iletiyorum. Türkiye’ye yerel yönetimleri ve nasıl hizmet edileceğini öğreten bir liderimiz var. Belediyecilik anlayışını ilk kez Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla tüm Türkiye’ye tanıttık. Çöp yığınlarının nasıl eritildiği, susuz İstanbul’un nasıl sulu hale getirildiği hem sosyal hem de ekonomik açıdan İstanbul’un sosyo demografik yapısı göz önünde bulundurularak nasıl hizmet edilmesi gerektiğini tüm Türkiye’ye gösterdi. 1994’teki yerel yönetimlerdeki başarı sonrasında  2002’de bize AK Parti iktidarını getirdi. O günkü yerel yönetimler başarısı sonrasında da aynı hızla devam etti. İnşallah, ben inanıyorum ki siz de aynı hızla Rize’de belediyemizin hizmetlerini yapıyorsunuz. Çalışmalarınızı yapıyorsunuz. Ben yaptığınız bütün çalışmalar için ellerinize, yüreklerinize sağlık diyorum. Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın memleketinde olmaktan çok büyük onur duyuyorum. Rize böyle bir lider çıkardığı için ne kadar gurur duysa az. Siz de buranın şehrin eminisiniz. İnşallah Rizelilere, Cumhurbaşkanımıza, milletimize layık hizmetler yapıyorsunuz. Ben teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrardan başarılarınızın devamını diliyorum”dedi. 

Soru ve Görüşleriniz