12.09.2018 10:54
AKPARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI YUSUF ZİYA YILMAZ “RİZE’DEKİ DÖNÜŞÜMÜ HER GELİŞİMDE FARK ETTİM”..

AKPARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI  YUSUF ZİYA YILMAZ  “RİZE’DEKİ DÖNÜŞÜMÜ HER GELİŞİMDE FARK ETTİM”..

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren  AKPARTİ  Yrl. Yön. Başkan Yardımcısı Yılmaz  ‘Rize’deki dönüşümü her gelişimde fark ettim’dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görevlendirilen Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Başkan Yardımcıları Belediye önünde karşıladı.  Başkan Kasap, ilk olarak giriş katta bulunan Belediyenin Akıllı Kent Bilgi servisini gezdirerek çalışma sistemi hakkında bilgi verdi.  AKPARTİ Yrl. Yön. Başkan Yardımcısı Yılmaz, burada bulunan bir vatandaşa sarılarak hizmetlerden memnunmusunuz diye sorduğunda ‘memnunuz’ cevabı verildi.

Sorumlu olduğu 12 ilde kamuoyu araştırmaları yapmak, destek sağlamak, teşkilatları yerel seçimlere hazırlamak ve adayların belirlenmesi gibi faaliyet programı kapsamında Rize Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Yılmaz ve AKPARTİ Rize  İl Başkanı İshak Alim ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Bünyamin Abdülaziz Uzun, Yönetim Kurulu üyesi  Abdullah Oğuz Hut’u Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, makamında ağırladı.

Belediyecilik konularının ağırlıklı konuşulduğu ziyarette; Yerel seçim sürecinin başarı ile tamamlanması için hassas ve titiz davrandıklarını belirten Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yılmaz,  Belediye Başkanı Kasap’a "Karadeniz’deki çalışmaları titiz bir şekilde yürütüyoruz.  Her gelişimde de şehircilik çalışmalarında Rize’deki dönüşümü fark ediyorum. Nezaketiniz ve gayretiniz güzel Rize’mize yansımış tebrik ediyor başarılarınızın devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan çalışmalarını  maket üzerinde gösterip,’sona doğru ilerlediklerini belirterek misafirlerini uğurladı.’

Soru ve Görüşleriniz