17.04.2021 13:13
BAHARIN GELİŞİYLE BİRLİKTE RİZE BELEDİYESİ SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ…

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin bir çok noktada devam eden yatırımları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.

Baharın gelmesiyle Rize Belediyesi saha çalışmalarının yoğunluğunu arttırarak, altyapı, duvar, yol betonu, asfalt ve sosyal proje çalışmaları gibi alanlarda yoğun bir tempo içerisinde girmiş durumda.

Yeniköy Mahallesi Cami Sokak, Tophane Mahallesi Bülbül sokak, Deniz Feneri Sosyal Tesisi, Fener Mahallesi Taşkent, Zihniderin sokak, Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerinde devam eden duvar, yol betonu, altyapı ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ekibi Mahalle Muhtarlarıyla da sahada bir araya geldi.

İlk olarak Yeniköy Mahallesi Cami Sokak'ta inceleme yapan Başkan Metin, burada kısa süre önce tamamlanan altyapı çalışmasının ve taş duvar çalışmasının ardından başlatılan yol betonu çalışmasını takip etti. Başkan Metin daha sonra Tophane Mahallesinde devam eden sokak yenileme çalışmalarını gezdi. Tophane Mahallesi’nin ardından Fener Mahallesinde incelemede bulunan Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi arkasında Rize Belediyesi’nin duvar ve yol yatırımlarının son durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Başkan Metin ziyaretini Kavaklı, Halatçılar ve Kale Mahallelerinde devam eden yatırımlarla sonlandırdı.

Soru ve Görüşleriniz