28.11.2019 21:57
BAKAN ALBAYRAK’DAN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, programları kapsamında Rize’ye gelerek Rize Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Albayrak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından belediye binası önünde karşılandı. Ardından başkanlık makamına geçilerek belediye çalışmalarının son durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Metin tarafından Bakan Albayrak’a günün anısına Rize çayı hediye edildi. Bakan Albayrak, Başkan Metin’in göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü teşekkürlerini iletti.

Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından belediye encümen salonunda vali, milletvekilleri, il genel meclisi başkanı, il ve ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla il geneli bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından Bakan Albayrak Rize’den ayrıldı.