28.03.2019 17:26
BAŞKAN KASAP, EK HİZMET BİNASI PERSONELLERİNE VEDA ETTİ..

BAŞKAN KASAP, EK HİZMET BİNASI PERSONELLERİNE VEDA ETTİ..

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, hizmet birimlerinde çalışan personellerine veda etmeye bugün de devam etti.

Başkan Kasap, bugün ilk olarak Nikah Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada görev yapan birim amir, şef ve diğer personelle tek tek vedalaştı.

Belediye Başkanı Kasap,  daha sonra  yardımcı personeller, İnovasyon Merkezi, Gençlik Merkezi ve Bilgi evi (Ribegem) Belediye Spor, Andon-su Yap-iş Müdürlüğü ve Kent Konseyini ziyaret ederek burada görev yapan amir, şef ve diğer çalışan personellerle vedalaşarak helallik isteğinde bulundu.

BAŞKAN KASAP KENT KONSEYİ ZİYARETİ İLE VEDA ETTİ…

Belediye Başkanı Kasap, Güzel dostluklar ile başarılı çalışmaların yolunu Kent Konseyimizin Genel Kurulu ile açtık. Gençlik kolları ile İşbirliği  içerisinde sürdürülen çalışmalar da başarılı oldu çok şükür.  Bu anlamda Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti.

Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, Başkan Kasap’ın Rize sevgisi ile dolu, ilin sorunlarına duyarlı ve başarılı bir yöneticilik dönemi geçirdiğini söyledi. Beş yıllık süreçte güzel hizmetlerin, hoşgörülü ve başarılı işbirliğiyle desteklendiğini vurgulayan Köse, Başkan Kasap’ın Kent Konseyine büyük destek verdiğini bildirdi. 

Soru ve Görüşleriniz