24.07.2018 16:16
BAŞKAN KASAP, ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR…

BAŞKAN KASAP, ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİ İLE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize esnafını  tek tek ziyaret ediyor, hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz." dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  dükkan dükkan dolaşarak esnaf ziyaretleri ile vatandaşın dertlerini, üzüntü ve sevinçlerini yerinde dinleyip hemşehrilerinin gönlüne dokunuyor. Başkan Kasap bugün de Atatürk caddesi  esnaf larını ziyaret etti.  Belediye Başkanı Kasap, "Rize’de esnaf ve vatandaş ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve inançla Hizmette dört yıllık çalışmalarımızı anlatıp kataloğumuzu takdim ediyoruz" dedi.

Başkan Kasap  açıklamasında; “Yağmurun çaya dönüştüğü şehrimizde, Esnaf ve vatandaşlarımızın  göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.  “Halkın hizmetkârları olarak sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Bu davanın bir neferi olarak bizim derdimiz hizmet etmek ve hemşehrilerimizin gönlüne dokunmak. Onların duaları ve destekleri bizim hizmet aşkımızı arttırıyor. Rabbim hepsinden razı olsun.”dedi.

Ziyaretlerinde Esnafların sıkıntılarını dinleyen Başkan Kasap, cadde de bir Kasap dükkanındaki sohbetinden sonra bıçağı eline alıp “soyadım Kasap ama bakalım eti nasıl doğrayacağım “ diyerek  tezgahın başına geçti. Etleri  doğrama ya başlayan Belediye Başkanı , Dükkan kalfasından ve izleyen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

Soru ve Görüşleriniz