07.06.2018 17:48
BAŞKAN KASAP, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN KASAP, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam etti. Başkan Kasap, Eski Müftülük sitesi cami öğle namazını eda edip bütün dükkanlara selam verip girerek hayırlı ramazanlar diledi.

Eski Müftülük Sitesinden başlayarak bütün çarşı esnafıyla bir araya gelen Başkan Kasap, çalışmaları, eksik çalışmaları ve yapılması gereken hizmetleri de yerinde tespit etti. Esnafı ve vatandaşları dinleyen Başkan Kasap,teknik ekibine talimat vererek çalışmalara müdahale etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnafları ziyaret edip, hayırlı işler dileyip, 24 Haziran’da bütün esnaf, vatandaş el ele vererek devletimiz destek olmamız gerektiğine vurgu yaptı.

Gittiği her yerde halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üreterek ilgili birimleri vatandaşların istekleri doğrultusunda yönlendiren Belediye Başkanı Kasap’ın bu tutumu çarşı esnafını sevindirdi.