28.05.2018 21:58
BAŞKAN KASAP, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI İLE BİRLİKTE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı ile birlikte esnaf, vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyarette bulundu.

Sokak ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi 27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Kadın Kolları ve parti teşkilat mensuplarıyla birlikte ziyaretlerini sürdürdü.

Gün içerisinde öğlen namazının ardından Atatürk Caddesi güzergahı boyunca sürdürülen esnaf ve vatandaş ziyaretinde cadde üzerinde bulunan dükkanları tek tek dolaşan heyet vatandaşın sorunlarını dinleyerek istek ve taleplerini not aldı.

Şehir merkezinde bulunan bir fırın ziyaretinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya tezgahta görmüş olduğu Baston Ekmeği’nin geçmişini anlatarak Rize’nin patentli ekmeği olması yolunda Rize Belediyesi olarak gerekli adımları atıldığına vurgu yaparak bu yönde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yapılan ziyarette vatandaşın desteğini alan heyet, sokak ziyaretinin ardından gün içerisinde ziyaretlerine Sivil Toplum Kuruluşlarıyla devam ettiler. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden heyet çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Soru ve Görüşleriniz