11.09.2018 14:03
BAŞKAN KASAP: “HER ÇABAMIZ HER ADIMIMIZ RİZE İÇİN, SORUNLARI YERINDE DİNLİYORUZ"

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Dükkanları teker teker ziyaret eden Başkan Kasap, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Tevfik İleri kavşağından Ticaret Odası arasındaki esnaflarla bir araya gelen Başkan Kasap, hedeflerinin Rize’yi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Esnaflarla bir çay ocağında oturup sohbet eden Başkan Kasap, belediye çalışmalarına vatandaş ve esnafla istişare içerisinde devam ettiklerini vurguladı.

Bütün çalışma ve çabalarını şehrin gelişmesi için sunduklarını ifade eden Başkan Kasap, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan örnek aldığımız vatandaşa hizmet anlayışı çerçevesinde şehrimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rize’mizi çağın gereklerine uygun, daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek istiyoruz” dedi.