16.08.2017 13:30
BAŞKAN KASAP, “ISIRLIK YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR..”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kent Ormanında yaptığı incelemeler sonrasında Isırlık Kent Ormanı ve Mesire Alanı yeni yüzüyle Rize’li vatandaşlara hizmet vereceğini belirtti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve beraberinde Başkan Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü Isırlık taki Tabiat parkını, Ekmekçiler mahalle muhtarı ve yüklenici firma yetkilisi ile inceleyerek çalışmaları takip etti.

Belediye Başkanı Kasap, “Gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla başlatılan proje, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olacak. Isırlık, hayata geçirilecek kent ormanı ve mesire alanıyla cazibesini bir kat daha arttıracak. Vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği, yeşillikler içerisinde ve Deniz manzaralı olan mesire alanını en kısa sürede hizmete sunacağız" dedi.

Buraya tıklayarak indirin