01.08.2018 12:20
BAŞKAN KASAP, KAHVALTI SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ekrem Orhon Mahallesi Kemaliye Caddesi üstündeki ekmek fırınının önüne kurulan kahvaltı masasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla çeşitli programlarla her fırsatta buluşan Başkan Kasap, kahvaltı sofrasında vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafın sorunları dinleyerek kurumsal bir belediyecilik anlayışıyla her zaman çözüm odaklı olarak çalıştıklarını ifade eden Başkan Kasap, sorunların çözümleri için vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu

Başkan Kasap’ı kahvaltı sofrasında ağırlayan Ekrem Orhon Mahallesi Muhtarı İslam Topaloğlu mahallenin hem sorunlarını anlattı hem de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Kasap’a teşekkür etti.