02.06.2018 17:48
BAŞKAN KASAP MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

BAŞKAN KASAP MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte  mahalle ziyaretlerine devam etti. Başkan Kasap, Fener, Mermerdelen ve Cami önü esnafını dolaştı. Hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.

Programa alınan mahalleleri gezen Belediye Başkanı Kasap, Hizmet verilen mahallelerde yapılan çalışmaları, eksik çalışmaları ve yapılması gereken hizmetleri de yerinde tespit ediyor. Teknik ekibine talimat vererek çalışmalara müdahale ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK PARTİ Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte mahalle sakinlerini ve esnafları ziyaret edip, hayırlı işler diledi. Başkan Kasap, Bugünde Camiönü Mahallesi, Fener Mahallesi ve Mermerdelen mahallelerinde incelemelerine devam etti.

Başkan Kasap’a AK Parti Merkez ilçe yönetiminin yanı sıra Mahalle Muhtarları da eşlik etti. Gittiği her yerde halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üreterek ilgili birimleri vatandaşların istekleri doğrultusunda  yönlendiren Belediye Başkanı Kasap’ın bu tutumu mahalle ve çevre esnafını da mutlu etti.

 

Soru ve Görüşleriniz