25.03.2019 17:42
BAŞKAN KASAP, PERSONELE VEDA ZİYARETİNE BAŞLADI…

BAŞKAN KASAP, PERSONELE VEDA ZİYARETİNE BAŞLADI…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  Rize Belediyesi’ne bağlı birimleri gezerek personeline veda ziyaretlerine başladı. Başkan Kasap, İtfaiye Müdürlüğünden başladığı ziyaretinde her bir personele Teşekkür belgesi takdim ederek hatıra fotoğrafı çekindi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  Belediyeye bağlı İtfaiye Müdürlüğünden sonra, Belediye Ana Hizmet Binasını dolaşarak personelle son kez bir araya geldi. Personele veda eden Başkan Kasap,  duygusal bir ortamda personelin sevgi gösterileri ile uğurlandı. Rize’ye  hizmet etmek için yapılan her mücadeleyi, yürütülen her çalışmayı, başarılan her şeyi birlikte yaptıklarını dile getiren Başkan Kasap,  "Rize Belediyesi’ni çok düzgün çalışan, kurumsal kimliği olan, işini bilen, iyi bir kamu kuruluşu haline getirdik. Bu düzeni oluşturarak hayata geçirdik. O bakımdan Allah'a çok şükrediyorum" dedi.

5 yıldır beraber olduklarını ve hep en iyisini yapmak için çırpındıklarını ifade eden Başkan Kasap, "Kimseyi incitmek, kırmak, kimseyle her hangi bir şekilde şahsi veya insani değerleriyle ilgili bir polemiğimiz asla olmadı. Ama daha iyisini yapmak için titizlendim, kendimi yordum. Bu işi niye yapamadık veya eksik yaptık diye yüz ifadem düşmüş olabilir. Bu hassasiyetten öteye hiçbir tavrım olmamıştır" diyerek birim personellerine veda etti.

Soru ve Görüşleriniz