13.09.2018 13:43
BAŞKAN KASAP, REŞADİYE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Reşadiye Mahalle Muhtarı İrfan Kaya ve mahallede ikamet eden vatandaşlarla sabah saatlerinde bir araya geldi.

Mesaisine Reşadiye mahallesinde başlayan Başkan Kasap, Reşadiye Camii avlusunda mahalle sakinleriyle çay içerek sohbette bulundu. Dört yıl içerisinde Rize Belediyesi’nin mahallede yapmış olduğu yatırım ve çalışmaların değerlendirmesi yapılırken, yeni istek ve talepler not alınarak yapılacak bundan sonraki süreçte yapılacak işler arasına dahil edildi.

Beraberinde Rize Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz, Coşkun Yeğen, Özel Kalem Müdürü Enes Büyük ile birlikte Reşadiye Mahallesine yapmış olduğu ziyarette Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Otobüs Terminali çevresinde incelemelerine başlayan Başkan Kasap, çevre esnafı ve yolcularla bir süre sohbette bulundu.  Sohbetin ardından Terminal Sokakta yapılan ve tamamlanan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde incele Başkan Kasap,a cevre sakinleri sokaklarının yeniden düzenleyerek, daha modern bir görünüme kavuşturulmasını sağlayan Rize Belediyesine teşekkür ettiler.

Soru ve Görüşleriniz