18.03.2018 19:34
BAŞKAN KASAP, ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, eşi Menduha Kasap ile birlikte Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünü münasebetiyle Şehit Aileleri ve Gazilerimizle yemekte bir araya geldi.

Anadolu topraklarının bölünemeyeceği gerçeğini canla, başla, kanla tüm dünyaya duyurduğumuz Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünü münasebetiyle Rize Valiliği tarafından Rize Öğretmenevinde Şehit aileleri ve Gazilerimiz onuruna bir yemek programı tertiplendi.

Programa Rize Valisi Yardımcısı Emre Nebioğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Jandarma Komutanı Jand. Alb. Hakan Dedebağı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu ve Rizeli şehitlerimizin yakınları katıldı.

Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümü münasebetiyle verilen yemekte, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yer aldı.

Rize İl Müftülüğü tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve yapılan dualarla devam eden program, yemek ikramıyla son buldu.

Soru ve Görüşleriniz