13.09.2018 14:00
BAŞKAN KASAP’TAN, 2018- 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ OKUL ZİYARETLERİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala iki ayrı okula ziyarette bulundu.

Reşadiye Mahallesi Zihniderin Ortaokulu ve Doğuşçay İlköğretim Okuluna yapmış olduğu ziyarette, okulda hazırlık çalışmaları içerisinde olan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 17 Eylülde başlayacak olan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması dileklerinde bulunarak, tüm öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Okul ziyaretleri çerçevesinde, okul bahçesinde futbol oynayan çocuklarla karşılaşan Başkan Kasap, gençlik yıllarında futbol oynadığını, iyi bir kaleci olduğunu ifade ederek çocukların oyununa dahil oldu. Bir süre çocuklarla top oynayan Başkan Kasap, kaleye geçerek çocukların çekmiş olduğu şutları kurtardı.