07.03.2019 15:33
BAŞKAN KASAP’TAN ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’ MESAJI

Dinimizde önemli bir yere sahip olan, toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Yıllardan beridir bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınlarımızın büyük çaba ve başarılarıyla ülkemizi kalkındırmaya devam ediyoruz.

Kadın elinin değdiği her yerde, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir güzellik bulunmaktadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır.

Hayatın her alanında kadınlar başımızın tacıdır. Onlar hem toplumun hem ailenin temelidir. Modern, güçlü, çağdaş bir ülkenin en büyük teminatıdır. Güçlü kadın; güçlü evlat, güçlü Türkiye demektir.

Sadece bir gün değil, her gün kadınlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Hakları ödenemeyecek kadınlarımıza sevgimiz, saygımız sonsuzdur. Bu vesileyle tüm dünya kadınlarının bu anlamlı gününü kutluyor, sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum.”

Tüm Kadınlarımızı Kutlama Etkinliğimize Davet Ediyoruz.

Tarih: 8 Mart 2019
Yer: Tuzcuoğlu Memişağa Parkı

Saat: 11.00

Soru ve Görüşleriniz