19.02.2018 15:22
BAŞKAN KASAP’TAN HACIMÜFTÜOĞLU AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun ablası Havva Azal’ın vefatı dolayısıyla Hacımüftüoğlu ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun vefat eden ablası Havva Azal’ın cenaze törenine hafta sonu il dışındaki programı dolayısıyla katılamayan Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’ye dönüşünün ardından aileye ziyarette bulundu.

Trabzon’un Çaykara ilçesinde Hacımüftüoğlu ailesini ziyaret eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğluna ve diğer aile bireylerine taziyede bulunarak üzüntülerini paylaştı.

Taziye ziyaretinde Rize Belediye Başkan Yardımcıları Coşkun Yeğen, Saffet Kopuz ve Özel Kalem Müdürü Enes Büyük’te Başkan Kasap’a eşlik etti.