28.07.2018 19:31
BAŞKAN KASAP’TAN MİLLETVEKİLLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI…

BAŞKAN KASAP’TAN MİLLETVEKİLLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI…      

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Düzenlemiş olduğu Bilgilendirme toplantısında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve AK Parti İl Başkanı İshak Alim’e belediye tarafından yapılan çalışmaları anlattı.

Rize Belediye Başkanlık makamını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor eski Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve AK Parti İl Başkanı İshak Alim’i Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve Başkan yardımcıları karşıladı.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, belediyemizin hizmet alanlarını Başkanımızın hazırlamış olduğu sunumla izledik. Karşılaşılan problemleri çözüm odaklı  istişarelerle  yaptık.  AK Parti’nin hizmet kervanının en önemli karargahı durumunda ki Rize’de projelerin çoğu devam ediyor. İnşaallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de milletvekilleri olarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanıma  Başkan yardımcılarına ekip arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese sevgiler saygılar sunuyorum dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,  Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı ve İl Başkanı İshak Alim’e  Belediye Encümen salonunda yaptığı bilgilendirme toplantısında ; “Rize, Cumhurbaşkanımızın memleketi olması hasabiyle  sorumluluğumuz büyük. Bunun idraki içerisinde  sayın İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte elbirliği ve işbirliği içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Projelerin bir çoğuna başladık. Bazı projeleri de örneğin Millet parkı gibi planlamak üzereyiz. İnşaallah sayın Cumhurbaşkanımıza layık hak ettiği bir atmosfer içerisinde elbirliği ile vekillerimiz ve teşkilatımızla yerine getireceğimize inanıyorum. Bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Soru ve Görüşleriniz