19.10.2018 10:50
BAŞKAN KASAP’TAN MUHTARLAR GÜNÜNE ÖZEL BULUŞMA

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap muhtarlarla bir araya geldi.

Sahilde bulunan bir restorantta düzenlenen kahvaltıda muhtarlarla buluşan Başkan Kasap, muhtarların kamu hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmada en önemli unsur olduklarını, onlarla istişare ve dayanışma içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Buluşmaya şehir merkezine bağlı mahalle muhtarları, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya katıldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Coşkun Yeğen ve Saffet Kopuz’un da hazır bulunduğu toplantıda muhtarlar ve belediye arasında devam eden çalışmalar da istişare edildi.

Hükümetin ortaya koyduğu bir çok projeyi yerel yönetim olarak 4 yıl önce faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Başkan Kasap, Millet Bahçeleri, yayalara öncelik verilmesi projesi, bağımlılıklara karşı mücadele gibi çalışmalara ilk günden itibaren başladıklarını belirtti.

Birlik beraberlik içerisinde olmanın verdiği mutluluğu dile getiren Başkan Kasap, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.

Buluşmanın sonunda Başkan Kasap tarafından günün anısına muhtarlara plaket takdim edildi.

Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya da Başkan Kasap’a sunmuş olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Soru ve Görüşleriniz