24.09.2018 13:12
BAŞKAN KASAP’TAN PORTAKALLIK MAHALLESİNE ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı’nın düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılarak mahallede ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye başkanlığı dönemi içerisinde haftanın belirli günleri mahallelere yapmış olduğu ziyaretlerde bir yandan Rize Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemelerde bulunan, diğer yandan vatandaşların istek ve taleplerine kulak veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın bu kez ziyaret adresi Portakallık Mahallesi oldu.

Sabah saatlerinde beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Coşkun Yeğen ve Saffet Kopuz ve Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Sancaktutan ile birlikte mahallede tertiplenen kahvaltı programına katılan Başkan Kasap, çalışmaları mahalle sakinleri ve ilgili mahalle muhtarıyla birlikte istişare etti.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Rize Belediyesi ile koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Mahalle Muhtarı Maşalacı, eksik kalan ve mahalle sakinlerinin de talep ettikleri çocuk parkı için Başkan Kasap’tan destek beklediklerini dile getirdi.

İstek ve talepleri dinleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ilk günden beri daima eşit seviyede her mahalleye imkanlar çerçevesinde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Özellikle asfalt, beton, duvar, çocuk oyun alanları ve vatandaşın kullanabileceği yeşil sosyal alanlara ağırlık verilen çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Toplantının ardından mahalle genelinde gezinti yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye hizmetlerini ve yapılması düşünülen çocuk oyun parkı alanının yerinde inceleyerek uygunluk kontrolü için teknik ekibine talimat verdi.

ESNAFLAR MAHALLEDE YAPILAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Mahalleyi baştan sona sokak sokak gezen Belediye Başkanı Kasap, çevrede bulunan esnafın çayını içerek sohbette bulundu. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Kasap, Rize Belediyesinden beklentilerinin neler olduğunu sorarak gelen yeni talepleri not aldırdı. Yapılan yol ve alt yapı çalışmalarından dolayı çevrede bulunan esnaflar Başkan Kasap’a teşekkür ettiler.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Bir takım inceleme ve vatandaşla sohbet amaçlı Portakallık Mahallesinde ziyarette bulunan Belediye Başkanı Kasap, mahallede eğitim veren Rize Ali Saruhan Anaokulunu ziyaret ederek, der yapan minik öğrencilerin sınıflarına misafir oldu. Kısa süreli ziyarette minik öğrencilerle vakit geçiren Başkan Kasap, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

Soru ve Görüşleriniz