14.06.2018 23:53
BAŞKAN KASAP’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kasap mesajında; “Ramazan ayında bir kez daha kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği içerisinde olduğumuzu anladık. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma içinde olduk. Ramazan boyunca millet olarak bir ve beraber olmanın, aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu, bereketini yaşadık.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.  Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Ülkemizde “bir olalım, iri olalım, diri olalım”

Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla bayramınızı kutluyorum. Bayramın tüm hanelere, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet, selamet getirmesini temenni ediyorum. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Allah her daim yar ve yardımcımız olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Soru ve Görüşleriniz