23.10.2018 11:29
BAŞKAN KASAP’TAN YEŞİL DOĞA KOLEJİNE ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ile birlikte Rize Yeşil Doğa Kolejine ziyarette bulundu.

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, sabah mesaisine okul öncesi eğitimi gören minik öğrencilerle başladı.

Yeşil Doğa Kolejine yapmış olduğu ziyarette okulda görev yapan öğretmenlerle bir süre sohbette bulunan Başkan Kasap, okul öncesi eğitime yönelik faaliyetler hakkında bilgiler alarak minik öğrencilerin kahvaltı saatine katıldı. Öğrencilerle birlikte kahvaltı ederek yemek duası eden Belediye Başkanı Kasap, kahvaltı sonrası çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kasap, “Geleceğimizin yarınları olan minik yavrularımıza güvenli ve sıcak bir ortamda, zengin bir eğitimin yanı sıra, çeşitli zeka ve yeteneklerin gelişimini sağlayan branş derslerinin eğitimini veren Yeşil Doğa Koleji ilimize önemli bir katkı sunmaktadır. Haftanın belirli günlerinde fırsat buldukça farklı ortamlara teknik ekibimle birlikte ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün mesaimize geleceğimizin teminatı minik öğrencilerimizle başladık. Okul idaresi ile çeşitli konularda hasbıhal olduk. Bu ve benzeri ziyaretlerimize fırsat buldukça zaman ayırıyoruz” dedi. 

Soru ve Görüşleriniz