02.01.2019 11:28
BAŞKAN KASAP “TANITIM FİLMİNİN BİR REHBER OLMASINI DİLİYORUM”

BAŞKAN KASAP “TANITIM FİLMİNİN BİR REHBER OLMASINI DİLİYORUM”

Rize Belediyesi, son beş yıl içerisinde Belediyenin kurumsal işleyişini üst seviyelere taşıma kapsamında, bünyesine kazandırılan yenilikler ve bunların Halka yapılan hizmetteki etkilerinin özeti, hazırlanan  Kurumsal Değişim ve Gelişim Tanıtım Filmi ile Rizeli vatandaşlarla paylaşıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kurumsal Tanıtım Filmi ile; “kamu sektörünü  etkileyen değişim sürecine dikkat çektik.  Birçok yeni kavram, anlayış ve yöntem, Bilgi ve teknolojik gelişmeler, yerel yönetimleri güçlendirmiş ve buna bağlı olarak kaynakların düzenli ve etkili kullanılmasını gerekli kılmıştır” dedi.

 Başkan Kasap, hazırlanan Tanıtım filmi ile amaçlarının; Değişen şartlara ve halkın ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilen, yeniliklere açık, tarafsız ve hukuka uygun, vatandaş memnuniyeti odaklı ve sosyal belediyecilik uygulamaları ile yaygın bir yapı oluşturduklarını, bu bağlamda belediyenin, sınırlı kaynaklarını şehrin ihtiyaçları doğrultusunda en etkin şekilde kullanımını sağladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kurumsal  Değişim ve Gelişim Tanıtım Filmi, altyapı, ulaşım, ekonomik gelişme, fiziki kaynaklar, insan kaynakları niteliği, kültürel etkinlikler ve sosyal belediyecilik gibi birçok faktörü  göz önünde bulundurmuş, 2014-2019 yılına kadar yapılan ve planlanan çalışmaların yol haritası olmuştur. Halkımıza daha güzel ve yaşanabilir bir şehri  oluşturmak için bu filmin bir rehber olmasını diliyorum” dedi.


https://www.facebook.com/rizebelediye/videos/458014744709651/

Soru ve Görüşleriniz