31.05.2018 16:45
BAŞKAN KASAP, “VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ BİZİ MUTLU EDİYOR” DEDİ.

Mesaisini esnaf ve vatandaşları n istek taleplerini dinleyerek geçiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor dedi.

 Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Belediye Meclis Üyeleri Kamil Yıldız, Tefik Kuk, İshak Coruh, Ak Parti Merkez İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Özen ve parti teşkilatıyla birlikte Yeniköy mahallesi ve bakırcılar sokağı güzergahı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek cevre esnafına hayırlı ramazanlar dileklerini iletti ve kendileriyle bir süre sohbette bulundu.

Fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yaparak istek ve talepleri dinleme gayreti içerisinde olan Belediye Başkanı Kasap, gezdiği yerlerde çevre esnafının teşekkürleriyle karşılaştı. Bölgelerinde başarılı çalışmaların yapıldığını ifade eden esnaf ve vatandaşlar her zaman hizmet edenin yanında olduklarını söyleyerek, hizmet edenle birlikte yürüyeceklerini belirttiler.

Mesaisine esnaf ve vatandaşın talep ve düşüncelerini dinleyerek devam eden Başkan Kasap, “ Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirmeleri bizleri mutlu ediyor. Rize’yi yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız merkezi hükümetimizle birlikte devam ediyor. Her şey vatandaşımızın daha ferah bir şehirde yaşayabilmesi için yapılıyor” dedi.

Başkan Kasap, bakırcılar sokağına yapmış olduğu ziyaret esnasında ilimizin meşhur bakır işleme sanatının yapıldığı bir dükkanda gördüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi yazılı sininin nasıl yapıldığı konusunda iş yeri sahibinden bilgi aldı. 

Soru ve Görüşleriniz