19.07.2018 15:53
BAŞKAN KASAP VATANDAŞIN SOFRASINDA

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mesaisine sokakta esnafla birlikte kahvaltı ve sohbet ederek başladı.

Mesaisinin ilk saatlerinde Yeniköy Mahallesi Kıbrıs caddesinde bir esnafın dükkanı önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Kasap, kahvaltısını birlikte yaparak istek ve taleplerini dinledi. Teknik ekibi Belediye Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleriyle birlikte Yeniköy Mahallesine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette vatandaşlar Başkan Kasap’a mahalleye yapılan yatırımlar için teşekkürde bulundular.

Mahallede kalan eksikliklerle ilgili vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Kasap, Rize Belediyesi olarak her fırsatta vatandaşın sesine kulak verme gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, 4,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde her mahalleye eşit hizmet sağlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi.