03.09.2018 11:42
BAŞKAN KASAP, ZİYARETLERİNE ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS KOOPERATİFİ İLE DEVAM ETTİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, S.S. 8 Nolu Rize Şehir İçi Minibüs Kooperatifi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek istek ve talepleri yerinde dinledi.

Mesaisine Rize Şehir içi Minibüs Kooperatifi yönetimi ile bir araya gelerek başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kooperatif Başkanı Haydar Çolak ve üyeler ile şehirdeki ulaşımın hangi noktada olduğu ve alınması gereken tedbirler noktasında yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Rize Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ve Coşkun Yeğen’inde katılımıyla gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Kasap, “Belediye olarak şehir içi trafiğiyle ilgili yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğu konusunda ilgili kooperatif yönetimine bilgiler verdi. Başkan Kasap, şehirde her zaman bütün paydaşlarla görüş alışverişi içerisinde hareket ettiklerini ve bundan sonrada aynı şekilde bu doğrultuda hareket etme gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek, bunun halka yönelik daha kaliteli hizmetin ortaya koyulması noktasında etkili olduğunu söyledi.

Kooperatif Başkanı Haydar Çolak ise Başkan Kasap’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı kooperatif üyeleri ve kendisi adına duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan hizmetlerde her zaman Belediye ile istişare ve uyum içerisinde çalışmak istediklerini söyledi.

Soru ve Görüşleriniz