03.06.2019 16:45
BAŞKAN METİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN METİN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


"Ramazan ayı boyunca; komşularımızla, dostlarımızla en önemlisi İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık ve birbirimizle sıkı bir dayanışma içerisinde olduk. Millet olarak bir ve beraber olmanın, aynı manevi atmosferi solumanın huzurunu, bereketini yaşadık. Şimdi ise bu mübarek ayı Ramazan Bayramı ile taçlandırmanın; sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir bayrama ulaşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. 

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bizler örf, âdetlerine önem veren, geleneğine sahip çıkan bir milletiz; kucaklaşmalı ve dostluk, kardeşlik havasında bir bayram yaşamalıyız!

Bayrama buruk giren yetimleri, öksüzleri, şehit evlatlarını unutmayalım; onları sevindirmeyi, başlarını okşamayı, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim. Ramazan Bayramı’nın devletimizin birlik ve dirliğinin, toplumumuzun huzur ve saadetinin artmasına vesile olmasını Rabbimizden niyaz edelim. 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın; tüm hanelere, tüm gönüllere, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet ve selamet getirmesini temenni ediyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyor, en kalbi duygularımla bayramınızı kutluyorum."


Soru ve Görüşleriniz