25.11.2021 13:43
BAŞKAN RAHMİ METİN’DEN DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL…

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Rize Belediyesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında derece alan kişilere ödüllerini makamında takdim etti.

Yarışmada dereceye giren üç fotoğraftan 1. olan yaylada çekilirken 2. ve 3. olan fotoğraflar Rize Belediyesi’nin portakallık mahallesi sahilinde halkın kullanımına sunduğu yeşil alan ve sahil bisiklet yolu projesi alanında çekildi.

Geçtiğimiz ay Rize Belediyesi tarafından düzenlenen “Çift Teker Her Yere Yeter” bisikletin hayatımızdaki yeri isimli ödüllü fotoğraf yarışmasında birinci Tayyip Topal, ikinci Egemen Yılmaz ve üçüncü olan Miraç Ayhan’a ödüllerini takdim eden Belediye Başkanı Rahmi Metin kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Birincilik Ödülü : 1 adet Bisiklet + Bisiklet kaskı+ Koşu Saati+Bisiklet Gözlüğü

İkincilik Ödülü : 1 adet Bisiklet + Bisiklet alt ve üst kıyafeti+Koşu ayakkabısı

Üçüncülük Ödülü : 1 adet bisiklet + Bisiklet kronometresi+Bisiklet eldiveni+ Koşu ayakkabısı

Avrupa hareketlilik haftası 2021 yılı sloganı olan “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” kapsamında Rize’de bisiklet kullanımını teşvik etmek, Bisikleti fotoğraf sanatı ile birleştirmek, Rize’de bisikletli ulaşıma ve güvenliğe dikkat çekmek, Kent içinde otomobiller sebebiyle bisikletlilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirmek, Bisiklet kültürünü artırmak ve bu konuda farkındalığın arttırılması amaçlandı.

Soru ve Görüşleriniz