19.10.2018 08:47
"RİZE'DEKİ HİZMET ZİNCİRİMİZİN EN ETKİLİ HALKASI MUHTARLARIMIZDIR"

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vatandaşların oylarıyla seçilen muhtarların, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olduğuna vurgu yapan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da muhtarlarımıza hak ettiği değeri verdiğinin altını çizen Başkan Kasap, şu ifadeleri kullandı:

“Muhtarlık, vatandaşın sorunlarını ulaştırabildiği ilk nokta olduğu için büyük bir öneme sahiptir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da talimatları ve destekleriyle kıymetli muhtarlarımıza gereken önem ve değer verilmekle beraber şehrimizle alakalı tüm çalışmalarımızda onlarla beraber ortak kararlar almaktayız. Rize’deki hizmet zincirimizin en etkili halkası muhtarlarımızdır.

Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapmaktadırlar. Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen Rizeli muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün halkımıza ve görevlerini fedakârca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Soru ve Görüşleriniz