10.04.2018 12:57
BELEDİYE BAŞKANI GÜLTEKİN’DEN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Aredeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, beraberinde Rafting Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı ile birlikte Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyarette bulundular.

Rize Belediye Başkan Yardımcımız Saffet Kapuz’un da bulunduğu ziyarette son yıllarda ilimizde hızla gelişmekte olan su sporlarımızdan birisi olan Raftig sporu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, 2018 yılı yaz sezonunda ilimiz Fırtına deresinde Rafting spor’u konusunda oldukça verimli bir sezon geçeceği beklenildiği, il dışında yapılan Rize günleri ve Fuarların ilimizin doğal güzelliklerinin tanıtımı konusunda etkili olduğu belirtilirken, belediyelerin bu manada yapmış oldukları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.