04.04.2018 14:01
BELEDİYE BAŞKANI KASAP SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve Özel Kalem Müdür Enes Büyük ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Hamidiye Mahallesi ve merkez Cumhuriyet Caddesinde devam etti.

Belediye Başkanlığı dönemi içerisinde fırsat buldukça vatandaşlar, esnaflar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen ve talep ve isteklerini dinleyerek belediye çalışmalarına bu doğrultuda yön veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, gün içerisinde Hamidiye Mahallesi ve merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulunarak çalışmaları vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

Gezdiği alanlarda ilgiyle karşılanan Başkan Kasap, vatandaşın taleplerine her zaman önem verdiğini, her zaman sosyal ve şeffaf belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hareket etme gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Kasap, “Göreve geldiği günden bu yana öncelikli yapmış olduğumuz uygulamalardan birisi vatandaşın belediyemize kolay ulaşması, şikayet ve taleplerin giderilmesi ve değerlendirilmesi noktasında adımlar atmak oldu. İstek, Talep ve Şikayet sayfası oluşturarak gerek sosyal medya üzerinden gerekse çağrı merkezimiz üzerinden veya halkımızla bire bir görüşerek değerlendirmelerde bulunduk. Böylece vatandaşın memnun olduğu çalışmaları hayata geçirmenin daha kolay olduğunu fark ettik ve bu yönde ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürüttük. Belediye binamızın girişinde oluşturduğumuz Akıllı Kent Servisi hizmetimiz sayesinde binamıza gelen vatandaşlarımızın işlerini daha hızlı yapmasını sağlıyoruz. Şehrimizi daha ileriye taşıma bilinci içerisinde aynı heyecanlar ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR

Başkan Kasap, “Ülkemiz son günlerde zorlu bir süreçten geçiyor ve bizler bu günlerde daha çok birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. İçeride ve dışarıda bulunan şer odaklara rağmen güçlü durduğumuz takdirde her zaman kazanacağımızı unutmamalıyız. Bu süreçte bir taraftan gecesi gündüzüne şer odaklarla savaşan diğer taraftan ise ülkesine hizmet etme gayreti içerisinde olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerimizi asla azaltmamalıyız” dedi.

Soru ve Görüşleriniz