08.10.2019 17:40
ÇALIŞMALAR MAKAM ZİYARETİNDE DEĞERLENDİRİLDİ…

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti.

Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürü Yalçın Ergün ve Bölge Müdürlerinin de aralarında bulunduğu heyeti Belediye Başkanı Rahmi Metin, Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve teknik ekibiyle birlikte karşıladı.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm çalışmaları, Rize Belediyesinin Altyapı çalışmaları ve projeleriyle ilgili Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu’na bilgiler aktardı.

Proje ve çalışmaların değerlendirildiği ziyaret sonunda Belediye Başkanı Rahmi Metin,  Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu ve Altyapı Yatırımlar Genel Müdürü Yalçın Ergün’e hediye takdiminde bulundu.