17.08.2017 08:36
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RİZE TEMASLARI..

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün gece Babaocağı Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün konutunda çeşitli görüşmeler yaptıktan Rize Belediye Başkanı  Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize protokolu ile  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Güneysu Konutları inşaat alanında ilk  incelemesini yaptı.

Güneysu ilçesindeki ikametinden ayrılarak inşaat sahasına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 saat süren incelemede yetkililerden bilgi aldı. Yapılan örnek daireyi de gezen Erdoğan, inşaat alanından ayrılışında kendisini bekleyen işçilerle fotoğraf çektirdi ve vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Rize Valisi Erdoğan Bektaş Rize Milletvekilleri, Rize Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı da eşlik etti.

İnşaat alanında incelemelerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Rize Havaalanı çalışmalarını incelemek ve bilgi almak üzere Pazar’a geçti. Buradaki temaslarını bitiren Cumhurbaşkanı Erdoğan AKPARTİ İl Binasına geçerek Merkez ilçe ve İl parti teşkilatı ve  ile toplantı yaptı.

 

Soru ve Görüşleriniz