06.08.2018 11:43
CUMHURBAŞKANIMIZIN ALTIN VE DÖVİZ BOZDURMA ÇAĞRISINA BAŞKAN KASAP’TAN DESTEK

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ülkemize yönelik dış güçlerin uygulamak istediği finansal savaşa karşı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dik durmaya davet ederek, döviz ve altın bozdurmaya teşvik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta “100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısında” yapmış olduğu konuşma sırasında yerli ve milli direnişinizi tüm dünyaya gösterin dövizlerinizi, altınlarınızı bozdurun şeklinde vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine eşi Menduha Kasap ile birlikte Rize kuyumcular sokağındaki bir kuyumcu dükkanına giden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, birikim amaçlı elinde bulunan altınları eşi ile birlikte bozdurarak, altın ve döviz bozdurma kampanyası başlattı.

Eşi Menduha Kasap ile birlikte altınlarını bozduran Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yapmış olduğu açıklamasında Rize ve tüm Türkiye’de yaşayan vatandaşları Cumhurbaşkanımıza ve Ülkemize sahip çıkmaya davet etti.

YEREL YÖNETİCİLER OLARAK BU ÇAĞRIYA ÖN AYAK OLUYORUZ

 Başkan Kasap konuşmasında; Küresel saldırıların hedefi olan Ülkemizde uzun zamandır gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz kalkışması ve son olarak döviz üzerinde finansal alanda farklı saldırılar uygulanmaya çalışılmaktadır. Halkımız daha önceki saldırılara göğüs gerdiği gibi, ekonomiye yönelik yapılmaya çalışılan saldırılara yönelikte karşı atağa geçeceğine inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkesi ve milleti için vermiş olduğu mücadeleye bizde halk ve yerelde yöneticiler olarak yapmış olduğu çağrıya kulak vererek destekliyor, hem aile olarak hem de Rize olarak bu çağrıya ön ayak oluyoruz. Bu gün burada eşime ait olan acizane tasarruf altınlarımızı birlikte türk parasına çevirerek bu çağrıya ön ayak olmak istedik. Rize Belediye Başkanı olarak ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın bu çağrıya kulak vermelerini bekliyoruz” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Kasap, çevre esnafına ziyarette bulunarak sohbette bulundu.

Soru ve Görüşleriniz