18.07.2020 19:09
EMİNETTİN MAHALLESİNDE HAFTA SONU MESAİSİ..

EMİNETTİN MAHALLESİNDE HAFTA SONU MESAİSİ..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin  ve Ekibi tüm olumsuzluklara rağmen asfalt çalışmalarına Gece 02 lere kadar devam ediyor..

Belediye, mücavir alanı içerisinde olan yolları Asfaltla kaplamaya devam ediyor. Alt yapının tamamlandığı bir çok ana cadde ve sokaklarda Asfalt yapımını tamamlayan Rize Belediyesi, Hafta sonunu fırsat bulup Eminettin mahallesi Atatürk caddesini tamamlamak için son hızla devam ediyor.

Tüm olumsuzluklara rağmen yapımı planlanan Yolların asfalt yapımına devam eden Başkan Rahmi Metin ve Ekibi çalışmalara Sabah 08 de başlayıp Gece 02 lere kadar devam ediyor. Çalışmaları bizzat Koordine eden Başkan Metin,  “Bayram'a Kadar Planlanan Yolların Çalışmalarını hava şartlarına göre bitireceğiz, Kalan yollarında planlanmasını yapıyoruz. Rize’de tozlu ve asfaltsız yol kalmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Mahalle Esnafları Yol Çalışmalarından Çok Memnun.

Vatandaşlar sabahın ilk ışıklarında hızlı bir şekilde yollarının asfaltlanması için çalışma yapıldığını gördüklerini   belirterek;  '' Uzun zaman önce yolumuz da asfalt çalışması yapılmıştı en son dere çalışmasından sonra yollarımız deforme olmuştu. Mahallemizdeki yolun ne zaman yapılacağını merakla beklerken sabah saatlerinde yolumuzda asfaltın alt yapı çalışması yapıldığını görünce sevindik. İnşaallah ertesi günde asfaltı dökülür. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun bir iki günde yolumuzu asfalt yapıyorlar'' dediler.

Soru ve Görüşleriniz