05.08.2019 16:45
GECE BOYU DEVAM EDEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARIYLA SOKAKLAR ESKİ HALİNE KAVUŞTU

İlimizde etkili olan sağanak yağışın ardından Rize Belediyesi ekipleri tarafından şehir merkezinde gece boyu süren temizlik çalışmaları neticesinde yaşanan selin vermiş olduğu tahribat ortadan kaldırıldı.

 Rize Belediyesi ekiplerince yağmurun yağdığı ilk saatlerden itibaren şehir merkezinde yaşanan su taşkınlarına müdahalede çerçevesinde, Atatürk caddesi ve Cumhuriyet caddesi başta olmak üzere su taşkınlarından etkilenen diğer noktalarda gece boyunca çalışmalar devam etti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin kontrolünde Rize Belediyesi’nin iş makineleri ve personelinin gece boyu yürütmüş olduğu gayretli çalışmanın ardından oluşan su birikintileri pompalar ve vidanjörler eşliğinde tahliye edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yıkama işleminin ardından bir çok bölgede oluşan balçıklar temizlenerek eski haline dönüştürüldü. Su taşkını dolayısıyla dükkanlarını su basan esnafın yardımına belediye ekipleri yetişerek imkanlar çerçevesinde destek olundu.

Gece boyu devam eden çalışmanın ardından yaşanan mağduriyet bir çok bölgede giderilirken, çalışmalar gün içerisinde aralıksız devam ediyor.

 

Soru ve Görüşleriniz