17.06.2018 15:20
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI VE BELEDİYE BAŞKANI KASAP’TAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Rize Millet Vekili Adayı Hayati Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdiler.

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Belediye Başkanı Kasap ve Merkez İlçe Başkanı Alim bayram ziyaretleri çerçevesinde 2016 yılında Manisa’da çarşı izninde bombalı saldırı sonucu vatan uğruna şehit düşen Er Uğur Korkmaz ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit düşen Şuayip Seferoğlu’nun ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Her iki şehit ailesi ile bir süre sohbette bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Belediye Başkanı Kasap acılarını paylaştıklarını ifade ederek, bundan sonra Devletimize emanet olduklarını, kendilerini asla yalnız hissetmemelerini ve her türlü yanlarında olduklarını, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak ölüme koşan kahramanlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık, acılı ailelere sabırlar dileklerinde bulunarak bu birlik beraberliği kimsenin bozamayacağını dile getirdiler.

Şehit aileleri ise, gerekirse geride kalan evlatlarını ve kendilerini vatan uğruna feda edebileceklerinin mesajını vererek, Allah devletimizden razı olsun duasında bulundular. Duygusal anların yaşandığı ziyaret sohbetle son buldu.

Soru ve Görüşleriniz