11.06.2021 12:18
İPSİZ RECEP ÖLÜMÜNÜN 93. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Rizeli Kuva-ı Milliye kahramanı İpsiz Recep, ölümünün 93. yıl dönümünde Rize Sahil Parkı’nda düzenlenen törenle anıldı.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen program, İpsiz Recep’in Sahil Parkında bulunan anıtı önünde yapıldı. Ölümünün 93. yıl dönümü anısına düzenlenen anma programına, Rize Vali Yardımcısı Bayram Sağır, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından tüm şehitler ve milli mücadele kahramanlarının ruhu için edilen duanın ardından program son buldu.