26.09.2018 15:57
İTFAİYE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder ve beraberinde personeli 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası kapsamında Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

İçerisinde bulunduğumuz 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün çeşitli kurum ve kuruluşlara yapmış oldukları ziyaret çerçevesinde Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, canımızı, malımızı, doğal ve tarihi zenginliklerimizi, yangına karşı korumada gece gündüz mücadele veren itfaiyecilerin önemine vurgu yapıldı.

Ziyarette Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, “Büyük bir özveri ve fedakârlıkla vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye çalışanlarına minnettar olduklarını belirterek, Rize Belediyesi olarak daima halkın can ve mal güvenliğini göz önünde bulundurarak hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını” söyledi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonunda, İtfaiye Müdürlüğüne vermiş oldukları önem ve katkılarından ötürü Başkan Kasap’a teşekkür plaketi ve çiçek takdiminde bulunulurken, Başkan Kasap’ta İtfaiye teşkilatıma çeşitli hediyeler takdim etti.

Soru ve Görüşleriniz