19.09.2017 10:43
KAHRAMANLIK GÜNÜ

Kahramanlık Günü…

19 Eylül Gaziler Haftası İlimiz Valilik tören alanında saat 10.00 ‘ da Rize Valiliği, Rize Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri Derneği Rize Şubesi’ nin Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmalarla kutlandı.

Kutlamaya İlimiz Valisi Erdoğan Bektaş , Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Garnizon Komutanı Jn. Kd. Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kemal Aksu, Gazilerimiz, STK Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcileri, Vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

İlimiz Gazileri adına, Kıbrıs Gazisi Mehmet Duman ve Türk Silahlı Kuvvetler Adına Jn. Yarbay Ümit Semerci, Gaziliğin önemine ilişkin konuşma ve Öğrencilerin şiir okuması ile sonlandırıldı.